L’IES Manuel Vázquez Montalbán impulsa el projecte “Implic’art”

L’institut públic Manuel Vázquez Montalbán s’adreçarà, un any més i mitjançant el projecte Implic’art , a una dotzena d’alumnes de 4t d’ESO amb necessitats educatives específiques per promoure així la seva formació en empreses i entitats socials.

 

El projecte té per objectiu que l’alumnat que ha realitzat una hora setmanal de formació en empreses durant el primer i segon trimestre faci estades en entitats socials de Sant Adrià durant el tercer trimestre.

 

Enguany, els centres per la col·laboració serán PES-La Mina Grupo Unión, A.J. Barnabitas, Aldeas Infantiles, Centre Obert Les Fades i Casal dels Infants.

 

Passa’m Memòria

 

A més, l’ Implic’art té un apartat de treball dels estudiants amb gent gran al Punt Òmnia de la Mina, que s’anomena Passa’m Memòria. Es tracta d’un intercanvi: els joves ensenyen a la gent gran del centre a plasmar els seus records de Sant Adrià als ordinadors i els petits aprenen a tractar amb paciència i respecte als nostres majors. El curs acaba amb la presentació d’una petita obra que els alumnes han treballat al taller de teatre social i que, com en una petita festa, comparteixen amb la gent gran.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure