L’Ajuntament habilita espais per a la deixalleria sense recollida al carrer

 

La regidora de Medi Ambient i Salut Pública, Ruth Soto, ha comunicat la intenció per part de l’Ajuntament de Sant Adrià de fer una millor gestió dels residus domiciliaris.

 

Per aquest motiu, s’han habilitat una sèrie de dies i horaris per tal que els veïns i veïnes de la ciutat puguin deixar tant la deixalleria mòbil com la fixa en aquests espais, evitant així que aquesta acabi a la fracció resta. Això vol dir: restes d’oli de cuina, piles, pintures i dissolvents, aerosols, tòners i tintes, runes, aparells electrònics, bombetes i fluorescents, càpsules de cafè, vidre pla, etc.

 

Aquesta mesura ajudarà a reduir la contaminació de l’aigua, de l’aire i l’alt cost econòmic que suposa per a la ciutat la gestió d’aquest tipus de material en el lloc que no li correspon. L’objectiu final és arribar a recollir selectivament el 50% dels nostres residus l’any 2020, el 55% l’any 2025 i el 60% l’any 2030.

 

Horaris deixalleries Sant Adrià de Besòs

 

Per a la deixalleria mòbil:

  • Dimecres: de 16h a 18h a l’Av. de la Platja amb Carrer Torrassa i de 18h a 20h a la Plaça de Maria Grau.
  • Dijous: de 10h a 12.25h a la Plaça de la Vila, de 12.35h a 13.20h a la Plaça Vint-i-cinc d’Octubre i de 13.30h a 14h a la Rambla de la Mina amb Carrer de Ponent.

 

Per a la deixalleria fixa:

  • El punt es troba a l’Av. del Bon Pastor, 30-36. Per qualsevol informació, podeu trucar al telèfon 934627036 o enviar un correu a santadria@deixalleries.cat

 

Recordeu que la implicació ha de ser per part de tothom i s’ha de fer una bona separació dels residus que generem a casa nostra: orgànics per una banda (resta d’aliments), paper/cartró per altra, vidre, envasos lleugers (plàstics o brics) i el contenidor gris per residus sanitaris o d’higiene personal.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure