A les semifinals del campionat d’Espanya

08/02/2015 – Les jugadores sub18 i sub16 del Sant Gabriel concentrades amb Catalunya aconsegueixen el bitllet per la fase definitiva de la competició.

Durant la matinal d’avui, les seleccions catalanes femenines sub18 i sub16 han assegurat la seva classificació per les semifinals del campionat d’Espanya d’autonomies. Al Municipal de Vilafranca, els combinats catalans han golejat sense pietat a les Illes Canàries.

La selecció sub18, amb les adrianenques Laura Benito, María González i Leti Sevilla, ha sentenciat el partit per la via ràpida. Una centrada de Laura Benito rematada per María González servia per obrir el marcador (13’).

Tot seguit, en dues jugades quasi consecutives, Pilar Garrote i Carla Armengol ampliaven distàncies fins al 3 a 0 (25’), i Sandra Hernández apareixia per transformar el quart aprofitant una centrada de María González (44’).

Durant el segon temps, Catalunya ha seguit dominant i entre Natàlia Fernández (73’), Iriba Uribe (75’), Carla Armengol (78’ i 80’) han completat el recital ofensiu de la selecció catalana. Laura Benito ha jugat els primers 45 minuts del duel, Leti Sevilla ha completat tot el partit i María González ha cedit el seu lloc a Irina Uribe al 65’.

La sub16 també compleix

La Catalunya sub16 de Laura Galcerán també ha accedit a les semifinals golejant a les Illes Canàries (5-2). Carla Niubó a obert la llauna per la selecció catalana (13’) i Laia Muñoz ha anotat el segon amb un bon xut creuat (25’). El 3 a 0 l’ha marcat Candela, aprofitant una errada defensiva de les insulars (39’).

A la represa, una falta directa de Moneyba (49’) i un penal transformat per Ramos (55’) situava el 3 a 2 en el marcador, però Catalunya tornaria a agafar distància gràcies a una pena màxima executada per Laia Muñoz (59’).

En temps afegit, un potent xut exterior de Carla Niubó situava el 5 a 2 definitiu en el marcador. La jugadora del Santgra, Laura Galcerán, ha jugat la primera meitat del partit.