L’encesa de llums de Nadal, aquest divendres

0
101

Aquest divendres 3 de desembre, a partir de les 17.30 h, l’Ajuntament organitzarà la Festa de les llums. La celebració, que tindrà lloc a la plaça de la Vila, comptarà amb animació infantil i serà l’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal.

Sant Adrià, com s’ha fet els darrers anys, il·luminarà els seus carrers fins després de Reis. Pel que fa a la distribució de les llums, l’Ajuntament ho continuarà fent a tots els barris, per promoure la mobilitat de vianants en els carrers més comercials de cada zona. Així s’instal·larà enllumenat en els carrers següents: rambla Camarón, rambla Mina, ronda de Sant Ramon Penyafort, c. Somosierra /Fleming, c. Argentina, Arc de Sant Adrià, c.Prat, av. de la Platja, c. Mare de Deu del Carme, av. Pi i Maragall, Monges, pl. de Maria Grau, c. Bogatell, av. Joan XXIII, c. Santa Caterina, av. Catalunya, av. de les Corts Catalanes, pl. Germans Riules, pl. de Guillermo Vidaña, pl. Pius XII, c. Olímpic, c. Ricart, pl. de la Vila, av. Catalana, av. Ferrocarril, c. Major, ctra. de Mataró, pl. del Mercat, c. Tibidabo, via Trajana. A aquesta llista se sumaran enguany tres carrers més: c. Manuel Fernández Márquez, c. Mare de Déu de Montserrat i c. Ponent.

Les llums, que són de baix consum, romandran enceses tota la nit, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l’apagada i l’encesa a una hora determinada. Com a novetat assenyalar que el passeig Camarón comptarà amb nous motius nadalencs, però sobretot cal destacar el gran arbre de Nadal que es col·locarà a la pl. de la Vila.