L’AMB posa en marxa la línia B21, que connecta l’estació de rodalies amb Via Trajana

L’AMB ha presentat a Sant Adrià de Besòs la línia B21, que connecta l’estació de Rodalies del municipi amb Via Trajana de Barcelona, enllaçant diversos equipaments de Sant Adrià. Es posarà en marxa el dilluns 25 de juny, juntament amb l’entrada en servei de la propera fase de la Nova Xarxa de Bus Barcelona.

 

La B21 és un bus d’àmbit més urbà i de barri que recorre els dos marges del riu Besòs i que connecta amb Via Trajana, donant accés als principals equipaments” ha explicat  el  Director de Mobilitat i Transport de l’AMB, Joan Maria Bigas, que ha destacat i posat en valor el treball previ i l’intercanvi d’opinions entre l’AMB, l’ajuntament i els veïns per posar en marxa aquest servei. Un treball conjunt que també ha subratllat l'alcade adrianenc, Joan Callau, que ha exposat que “millorar la mobilitat és millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, sobretot de la gent gran”.

 

Concretament, la nova línia B21, amb una freqüència de pas de 30 minuts, permet la connexió directa entre el barri Besòs i Via Trajana amb el l’Hospital Esperit Sant, el CAP, l’Ajuntament de Sant Adrià, el mercat municipal, la biblioteca municipal així com amb l’estació de Rodalies de Sant Adrià.

 

Aquesta nova línia neix a partir de la implantació de la Nova Xarxa de Bus de Barcelona i de creació de la nova línia V33, entre Diagonal Mar, La Maquinista i Santa Coloma. La implantació de la línia V33 substitueix la línia 42, millora la freqüència de la B23 modificant-ne el recorregut i elimina la 143. Amb la nova línia urbana B21 es manté la connexió entre els barris de Besòs i Via Trajana amb el centre del municipi de Sant Adrià, afegint també un nou accés als equipaments sanitaris de l’Esperit Sant.

 

Millores del servei de Bus Metropolità

Aquesta millora s’emmarca en un potent paquet de mesures per reforçar i millorar el servei de Bus Metropolità, que inclou la millora tant de les línies convencionals com la implantació de la nova xarxa de bus metropolità d’altes prestacions, amb dos nous serveis d’autobusos: el servei de bus metropolità Exprés (AMB Exprés), format per 9 línies, amb recorreguts més directes i amb poques parades, i el servei AMB Metrobús, format per 14 línies, amb més freqüència. La millora del transport públic metropolità és imprescindible per reduir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure