L’Ajuntament posa en marxa una inspecció del seu teixit comercial

21/10/2015 – Personal tècnic de l’Ajuntament visitarà els establiments del municipi amb l’objectiu de comprovar que l’activitat que desenvolupen és la declarada i compten amb tots els documents i requisits.

L’Ajuntament ha posat en marxa aquest mes d’octubre una campanya d’inspecció d’activitats, en el marc del Pla de verificació d’establiments que el consistori va aprovar en Ple.

 

Personal tècnic de l’Ajuntament visitarà els establiments del municipi amb l’objectiu de comprovar que l’activitat que desenvolupen correspon a la que van declarar a l’Ajuntament i que compleixen els requisits exigits per concedir la llicència d’activitats. Així, es comprovaran, entre altres aspectes, les mesures de prevenció i seguretat en cas d’incendis, l’accessibilitat, les mesures de ventilació, climatització, calefacció i aigua calenta i la ubicació de l’aire condicionat, dels rètols i les xemeneies, entre d’altres.

 

També es comprovarà que l’establiment tingui els documents que calen per la concessió de la llicència: el projecte tècnic, signat per un tècnic competent, amb documentació gràfica; el contracte de manteniment d’instal·lacions contra incendis, i el butlletí de legalització de les instal·lacions (elèctrica, tèrmica i de gas).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure