L’Ajuntament iniciarà la reforma del carrer de Lleida el mes d’abril

08/03/2016 – Els treballs del vial de Sant Joan Baptista tindran una duració aproximada de 4 mesos i una inversió de quasi mig milió.

El proper mes d’abril s’iniciarà la reordenació del carrer de Lleida del barri de Sant Joan Baptista, que tindrà una duració aproximada de 4 mesos. Les obres seran molt similars a les realitzades fa uns mesos als carrers de València i Girona, amb els quals l’Ajuntament va començar un pla de reordenació dels carrers situats entre Mare de Déu del Carme i l’avinguda de la Platja. La inversió serà de prop de 500.000 euros, provinents d'una assingació de l'AMB del passat mandat.

 

L’actuació permetrà conciliar els espais de vianants amb un carril de circulació més lent i aparcament a una sola banda. Es milloraran les actuals infraestructures substituint l’actual col·lector del clavegueram, l’enllumenat públic i soterrant les línies de baixa tensió. El resultat serà un espai visualment més net i endreçat amb nou mobiliari urbà, tal com es pot comprovar als carrers veïns ja finalitzats.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure