L’Ajuntament defensa la seva actuació en els tràmits per implantar l’Amnesia al Port Fòrum

3/07/2012. Assegura que està fent tot el possible dins la legalitat per a que aquest projecte es quedi a Sant Adrià

L'Ajuntament de Sant Adrià va defensar ahir la seva actuació pel que fa a la tramitació del projecte d'instal·lació d'una discoteca del grup Amnesia i d'una zona d'oci al seu voltant al Port Fòrum. Ho va fer en boca de dos pesos pesants del govern adrianenc: el regidor d'Hisenda, Pedro Rivero (PSC) i el de Territori, Joan Callau (PSC). Tots dos van coincidir a assenyalar que l'Ajuntament està fent tot el possible, dins de la legalitat, per tal que aquest projecte acabi instal·lant-se en aquest recinte portuari situat en sòl adrianenc. Com a mostra d'aquest interès, tant Rivero com Callau destaquen que aquesta tramitació està sent "prioritària" per sobre de qualsevol altre de la regidoria d'Urbanisme, donat l'impacte econòmic i laboral que tindria la instal·lació d'aquest projecte com a dinamitzador d'una zona per ara poc dinamitzada llevat d'una botiga Decathlon. Tots dos edils van manifestar la disposició de l'Ajuntament de seguir treballant amb la companyia Amnesia per acabar fent que l'operació fructifiqui.

Les manifestacions de Rivero i de Callau arriben uns dies després que aquest diari avancés que la implantació d'Amnesia al Port Fòrum pot tenir els dies comptats, donat que el ritme administratiu amb què s’està desenvolupant la tramitació d’aquest projecte no estaria satisfent les necessitats d’Amnesia. En aquest sentit, encara no s’ha donat inici a una obra que, inicialment, es volia inaugurar l’estiu de l’any que ve i que, si el retard continua, no serà una realitat fins a la tardor o fins a l’hivern de l’any 2014. Un fet que, segons sembla, la companyia no està disposat a assumir, donat que amb l’encallament de l’actuació, ja hauria començat a patir pèrdues econòmiques al respecte.

El projecte d’Amnesia Barcelona està liderat per l'empresari Martin Ferrer i, a Sant Adrià, volia convertir-se "en el centre d'oci nocturn de qualitat per excel·lència de la Mediterrània". La superfície de la discoteca havia de ser de 8.000 m2, juntament amb 19.000 més d'una zona comercial amb 73 locals. La inversió en aquest projecte ascendia a més de 30 milions d'euros i preveia la creació de d'uns 2.500 llocs de treball: 500 en la discoteca i la resta en la zona d'oci comercial.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure