L’Agrupació Fotogràfica exposa una mostra impactant sobre l’expressió humana

10/1/2012. D'altra banda, l'entitat programa dos cursos -un de bàsic i un de tractament digital de la imatge- relacionats amb la fotografia

L'Agrupació Fotogràfica Sant Adrià estrena aquest vespre (20h) un parell de mostres de l'autor basc José Luis Irigoien. S'anomenen "Elsa" i "Biluts Beltzak" i, en paraules d'Irigoien, "representan la expresión humana basada en formas, texturas, miradas o posturas de una forma intensa, utilizando para ello el blanco y negro y un tratamiento bastante agresivo aprovechando las características físicas de la modelo y en especial la textura de su  piel. Quizás no sean fotografías bellas, pero sí expresivas e impactantes y eso es lo que pretendía". Aquesta no és la primera exposició d'Irigoien ni la primera vegada que exposa a Sant Adrià. Ja ha participat abans en molts concursos estatals i internacionals, fins i tot a l'estranger, obtenint nombrosos reconeixements i premis. La mostra es pot veure de forma gratuita fins el proper 31 de gener, de dilluns a dijous de 19h a 21h.

D'altra banda, l'Agrupació inicia aquest mes de gener un parell de cursos sobre fotografia. El primer és un curs bàsic, amb sessions d'una hora i mitja un dia a la setmana (20h), amb l'objectiu de conèixer els principis fonamentals de la fotografia i les prestacions de les càmeres fotogràfiques. El segon és un curs d'iniciació al tractament digital de la imatge, amb sessions d'una hora i mitja un dia a la setmana (30h), amb l'objectiu de conèixer les principals eines del programa Photoshop.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure