L’Adrianenc marca el camí des de l’inici (30-27)

El Sant Martí-Adrianenc ha iniciat la nova temporada a Primera Nacional amb victòria a la Verneda davant el BM La Roca (30-27). El nou projecte de Lorenzo Rueda arrenca amb dos punts a un pavelló talismà durant el curs anterior.

Tot i que l'ascens a Divisió d'Honor Plata no es va materialitzar la campanya passada, el conjunt lila vol tornar a intentar aquesta vegada el meritori ascens que recerquen des de fa diverses temporades. El conjunt de la Verneda, amb el mateix bloc i la gran novetat de Lorenzo Rubio a la banqueta, ja suma 2 punts a la classificació després de superar un altre aspirant a la promoció de Playoff: la Roca.

La victòria es va construir davant un rival molt agressiu i difícil de superar. Els primers cinc minuts (2-2) el ritme va ser molt igualat i no va ser fins a pràcticament el descans quan els locals van començar a obrir forat al contraatac (13-8).

Al segon temps, la Roca va tornar a equilibrar el marcador amb un parcial de 0-3. Tot i així, la victòria no va perillar en cap instant i el primer triomf del curs es va quedar a Sant Adrià (30-27). El pròxim dissabte a les 17:30h la visita a l'Handbol Bordils B serà el primer desplaçament de la temporada.