Sant Adrià afegeix zona verda i d’esbarjo a l’entorn del Museu de la Immigració

13/09/2017 – El projecte ha endreçat l'entorn de l'equipament i l'ha dotat de més espai que podran gaudir els veïns.

L’enjardinament de l’espai posterior del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MhiC) ja és una realitat, després de finalitzar les obres que es van iniciar al març. L’Ajuntament ha estat l’impulsor d’aquesta actuació que té com a objectiu millorar l’entorn de l'equipament i guanyar un espai verd per als veïns i veïnes del barri. El projecte, que té un cost de 116.000 €, ha estat realitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i finançat per la Diputació de Barcelona.

 

La proposta consisteix en un Parc de joc, on les famílies, a més a més, poden trobar una oferta interessant per a grans i petits dins del recinte: un centre cultural, el Museu; un espai de repòs, on seure tranquil, i un d’esbarjo, que és aquesta nova zona verda.

 

El projecte ha està dissenyat tenint en compte els diferents usos que es puguin donar a l’espai, com per exemple la instal·lació puntual del Pessebre Vivent durant el Nadal.

 

La parcel·la, que té una superfície de 3000 m2, compta amb tres zones diferenciades. Una zona de jocs que s’ha fet amb materials tous com el sauló i compta amb estructures de salze viu o sec per generar espais de jocs no dirigits on la imaginació dels infants serà la guia del joc. D'altra banda, hi ha una zona de bosc on s’han instal·lat uns petits graons de travessa i murs de contenció a base de troncs de castanyer que dibuixen esplanades on se situen les cabanes de salze i altres elements de joc. En aquest espai s’han plantat diverses espècies d'arbrat autòcton i de baix manteniment. Per al reg s’aprofiten les aigües freàtiques del pou que hi ha en el recinte. Per acabar, hi ha una zona plana de passeig que també serveix de zona d’accés dels vehicles i la connexió entre la zona de joc i la de bosc

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure