La zona 1 absorbirà la zona 2 a partir de l’1 de gener de 2019

Viatjar en transport públic entre Santa Adrià de Besòs i alguns dels municipis del Vallès Occidental i del Baix Llobregat que formen part de la segona corona tarifària, pot arribar a costar la meitat a partir del 2019. Es quan entrarà en vigor la tarifa plana metropolitana de transport públic, que permetrà moure’s entre tots els municipis de la metròpolis al preu d’una zona tarifària. Abastarà també 12 municipis més del Baix Llobregat i 6 més del Vallès Occidental que, tot i estar dins l’àrea metropolitana, formen part de la segona corona tarifària. 
A partir de gener, ja no serà necessari comprar un títol de transport de dues zones per anar des de Santa Adrià a Molins de Rei, Cervelló, San Vicenç dels Horts o Ripollet, per exemple, o per fer d’altres viatges interns dins l’àmbit de la Metròpolis Barcelona. Serà suficient comprar una T-10 d’una zona per 10,20 euros en comptes dels 20,10 que costa la de dues zones. L’estalvi serà del 49%. I si es tracta de la T- Trimestre o la T-Jove, l’estalvi serà d’un 26%. 
Així doncs, el proper gener, els gairebé 400.000 habitants d’aquests 18 municipis i els 2,8 milions d’habitants que ja es beneficiaven de la tarifa plana podran viatjar per tota l’àrea metropolitana de Barcelona amb el títol d’una zona a un preu molt més econòmic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure