La visita de la Real permet el primer triomf del Sant Gabriel

24/9/2012. La jornada esportiva va deixar el primer triomf del Femení Sant Adrià i de l'Handbol Sant Martí Adrianenc, però també la derrota de la Catalana i de l'UBSA

La tercera era la bona. Després de la derrota i de l'empat obtinguts en les dues primeres jornades de lliga, el Sant Gabriel Femení va assolir ahir la primera victòria de la competició. Ho va fer davant l'afició adrianenca, contra un rival de prou entitat -la Real Sociedad, botxí gabrielista- i amb un partit seriós de les de Taka. Quan tot feia pensar que el matx s'aniria amb 0-0 al descans, Rocío va aprofitar una centrada per avançar el Sangra. A la represa, un gol anul·lat a les basques i un golàs de Carla Gómez van sentenciar la victòria local, per 2-0. Seguint amb el futbol, els homes de la Catalana no van poder seguir guanyant i tot i rebre a casa el Poble Sec, van caure per 1-2. El matx ja estava gairebé sentenciat a la mitja hora de joc (0-2) i el gol de Francisco Javier Estévez al minut 85 només va servir per maquillar l'electrònic.

Pel que fa al basquet, cara i creu. El Femení Sant Adrià va aconseguir el primer triomf, aquell que se li va ressistir la setmana passada. Dissabte, a casa contra el Draft Gramenet, les de Jordi Vizcaíno van haver d'esperar fins el darrer quart per superar (70-64) les colomenques, a còpia de triples i concentració defensiva. Tot el contrari que l'UBSA, que després d'arribar a tenir a Montgat una avantatge de 17 punts al tercer quart, van acabar caient 87-84. Corrales i Crespo, els millors adrianencs, no van poder evitar una derrota cruel.

Per últim, la jornada va deixar el primer triomf de l'Handbol Sant Martí Adrianenc, en el que era la primera jornada de la 1ª Divisió Estatal. Va ser a casa, de forma clara (32-25)  i contra La Salle Montcada. D'altra banda, el sènior de la Unió Korfbalera Sant Adrià (UKSA) va disputar el seu primer partit de pretemporada front el CK Badalona, amb el resultat de 10 a 9 a favor dels adrianencs.