La UKSA conserva la segona plaça (10-23)

22/02/2016 – Gran actuació dels liles a la pista del CK Mataró per mantenir a ratlla la pressió del Sant Llorenç KC ‘B’.

Al Poliesportiu del carrer Euskadi es podria veure una gran versió de la UKSA d’Albert Parrón. L’equip adrianenc encarava el dotzè compromís oficial del curs amb la voluntat de demostrar la seva superioritat al camp d’un CK Mataró que encara no ha aconseguit puntuar en tota la temporada.

Des de l’inici del partit, els maresmencs veurien com la UKSA dominaria el xoc (0-2) i aniria incrementant progressivament el seu avantatge (1-4). Només durant el primer temps, els visitants ja serien capaços d’encarrilar la situació, encadenant dos parcials de 0 a 4 interromputs per una única cistella del Mataró.

Aquesta espectacular ratxa de tir faria canviar el marcador de forma substancial. Del 1 a 4 dels primers minuts es passaria al 3 a 12 (3-12), resultat que els locals maquillarien parcialment al descans (6-12).

A la represa, la resistència del Mataró duraria fins al 8 a 13, ja que la UKSA tornaria a agafar clarament el comandament de la situació (8-18). Álex Díaz, Ramon Granados, David Martínez i Karen López sumarien 3 punts, evidenciant la condició de triomf coral del resultat aconseguit a la capital del Maresme.

Després de 12 jornades disputades, la UKSA (17 punts) conserva la segona posició a la Tercera Divisió, lloc que ha mantingut durant bona part del calendari. El Korfbal Lleida (28), però, encara gaudeix d’un bon coixí de punts amb els seus principals perseguidors, mentre que el Sant Llorenç KC ‘B’ (16) i el CK Castellbisbal ‘C’ (15) es mantenen a la caça de la UKSA.

El Sant Llorenç, precisament, serà el pròxim rival de l’equip d’Albert Parrón. Els liles visitaran la pista del tercer buscant un cop d’efecte que els consolidi encara més com a segons.