La T-Jove s’amplia fins als 30 anys amb preu únic per a totes les zones

A banda d’allargar la franja d’edat, el 15 d’abril la T-Jove es farà extensiva a tot Catalunya

La T-Jove s’ampliarà fins als 30 anys a partir del proper 15 de març, amb un preu únic de 40 euros per a totes les zones. L’abonament de transport públic cobrirà els usuaris fins als 30 anys a l’àrea de Barcelona. A banda d’allargar la franja d’edat, el 15 d’abril la T-Jove es farà extensiva a tot Catalunya.

Actualment permet fer un nombre de viatges il·limitats en 90 dies i és per a menors de 25 anys. La T-Jove té una bonificació del 50% del seu import: un 20% a càrrec de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i un 30% per part del govern espanyol.

Amb aquest canvi, no només s’amplia dels 24 als 30 anys l’edat en què es pot adquirir aquest títol, sinó que també es facilita al públic jove poder accedir a un abonament més econòmic independentment del lloc de residència i del número de zones que li correspondria.

La T-Jove ampliada només es podrà fer servir a través del mecanisme de la T-Mobilitat, convertint-se en el primer tipus de títol de transport tradicional que ja no es podrà comprar al suport de cartró amb banda magnética.

El procés d’alta per poder utilitzar la T-Mobilitat es pot fer telemàticament a través de les plataformes de T-Mobilitat, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure