La reobertura al trànsit de l’avinguda Catalunya divideix els comerciants

Obert o tancat? Aquest és el dilema al voltant de la peatonalització de part de l’avinguda Catalunya, que es va implantar els caps de setmana fa un any i mig. El tancament a l’accés de vehicles els dissabtes no agrada a tots els comerços i ara es podria eliminar.

 

Una part dels botiguers sent que la mesura ha fet caure les vendes. L’Associació de Comerciants de St. Adrià Centre ha elaborat una enquesta per saber si els seus membres volen la reobertura al trànsit de l’avinguda i carrers adjacents. Un 54% hi està a favor, un 14% s’absté i un 32% s’hi oposa.

 

També s’ha plantejat si cal imposar zona blava també durant els dissabtes, una proposta més aviat amb oposició.  Al ple d’abril, l’alcalde va dir que la peatonalització “no ha acabat de quallar per diversos motius”. “Com a mínim, els dissabtes permetrem el pas”, va revelar. La possibilitat, que el govern justifica pel rebuig d’una part dels comerços, no s’ha pres encara ni té data per aplicar-se. L’Ajuntament té pendent una reunió amb veïns.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure