La Plataforma d’Entitats i Veïns de la Mina fa enquestes per copsar l’opinió del barri

31/1/2013. L'enquesta està organitzada entorn quatre temes: espai públic i civisme, les drogues i la seva influència al barri, l'educació escolar i cívica, i temes d’habitatge i reallotjaments

La Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri de la Mina ha començat a realitzar unes enquestes per poder saber quins són els elements que més preocupen al barri. L'entitat i els seus membres es plantegen fer fins a 1.000 enquestes per les diferents zones del barri L'entitat es mostra seriosament preocupada pel present i futur del barri i tem que cada dia les coses no vagin a millor. També sap que és molt difícil fer propostes concretes i que aquestes tinguin un suport ampli per part de la gent del barri.
 
Així, planteja aquestes enquestes com una forma de poder entrar en contacte de nou amb els veïns i veïnes, augmentar la implicació d'aquests en els moviments socials i tenir una idea més acurada de les prioritats del barri. L'enquesta està organitzada entorn els quatre temes que la Plataforma havia marcat com a eixos temàtics: espai públic i civisme, les drogues i la seva influència al barri, l'educació escolar i cívica, i temes d’habitatge i reallotjaments. La Plataforma ha realitzat una carta de presentació de les enquestes que es pot consultar a la seva web: http://plataforma.desdelamina.net. Les enquestes son anònimes i es poden realitzar a les diferents entitats membres de la Plataforma i al local de l’Associació de Veïns.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure