La novena

21/3/2016.- L’Ubsa trenca el partit al tercer quart davant un combatiu Terrassa per seguir amb la ratxa de victòries que el mantenen líder del grup 2 de Copa Catalunya.

L’equip no va voler ensurts davant el cuer i va arribar a Terrassa conscient de les dificultats del rival tot i la posició a la classificació.

De fet els locals van guanyar el primer quart, 18-17. Els adrianencs no tenien bones sensacions i es van trobar amb un partit molt travat.  Tot i així, van poder arribar al descans per davant al marcador, 31-35.

El tercer quart va decidir el partit. Amb un parcial de 14-26, l’Ubsa va  poder obrir una escletxa suficient per controlar el partit i gestionar la diferència fins el 64-79 final.

Tot i no ser un partit brillant, l’equip suma una victòria important per seguir liderant una classificació amb els perseguidors a tocar.

Precisament després de la jornada de descans, l’Ubsa rep al pavelló Ricart el quart classificat, la Universitat de Viic. Serà el dissabte dia 2 d’abril a les 17.45h.