Ho toquen amb la punta dels dits

21/3/2016.- Després de guanyar el s.XXI, el Femení Sant Adrià només necessita una victòria en els tres partits que queden per jugar la fase d’ascens.

Conscients del que hi havia en joc, les liles van entrar molt ràpid al partit en la visita a la pista del s.XXI. Bones accions en atac i una gran defensa que obligava les locals a fer tirs molt forçats i a perdre moltes pilotes.

La diferència entre els dos equips es reflexava al marcador del primer quart, 8-25. El s.XXI va millorar al segon quart, però l’Santts’s Femení Sant Adrià estava disposat a resoldre per la via ràpida.

Amb un joc ràpid i dinàmic i amb encert la diferència va pujar al descans fins els 23 punts, 44-21.

Les locals van intentar entrar al partit endurint la defensa i millorant en atac. Però la diferència no va baixar dels 19 punts.

Fins i tot al parcial definitiu es van acostar fins els 12, però les liles no volien problemes i van reaccionar amb tres triples consecutius i accions ofensives de qualitat per sentenciar el partit, 48-70.

La victòria deixa el Sant Adrià segon a la classificació empatat amb el Rivas i amb tres victòries de marge sobre l’equip que marca la última plaça amb premi.

Una victòria en les tres jornades que queden de fase regular suposaria la classificació matemàtica per a la fase d’ascens.

El proper partit serà el 2 d’abril a les 16h a casa contra el Plenilunio.