La Mobile Week Barcelona es descentralitza i arriba a Sant Adrià

21/02/2018 – El Museu d'Història de la Immigració acull un debat sobre les TIC i el treball.

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) col·labora aquest any amb la Mobile Week Barcelona, una iniciativa de Mobile World Capital que pretén contribuir a la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia i que reunirà artistes, científics, filòsofs, enginyers i professionals de la indústria a tots els districtes de la ciutat amb conferències, exposicions i rutes sota el tema central del “Futur quotidià”. Serà la primera vegada que activitats de la Mobile Week Barcelona es descentralitzen fora de Barcelona, concretament a L’Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià de Besòs.

 

D’aquesta manera, el PEMB ha volgut ser part activa d’aquest esdeveniment de referència per a la ciutat i portar a terme una primera experiència per fer-lo extensiu a l’entorn metropolità. Així, durant la setmana del 17 al 24 de febrer, el PEMB organitzarà la sisena edició de La Metropolitana, la tertúlia amb espuma (#LaMetro) que tindrà lloc a Sant Adrià de Besòs.

 

L'activitat serà el 22 de febrer a les 18.30 al Museu d’Història de la Immigració de CatalunyaDins del cicle de tertúlies “Treballar a la ciutat del segle XXI” correspon en torn a debatre sobre “Com treballarem?”, i en aquesta ocasió les cerveses artesanes escollides han estat les de La cervesera del Poble Nou. La penetració imparable de les tecnologies digitals en l’empresa i en l’àmbit laboral en general comporta l’aparició d’un ampli ventall de possibilitats per participar de l’activitat econòmica al marge de l’organització “clàssica” del treball. Tant el treball autònom por per compte aliè es veuen afectats de manera inapel·lable però molt ambivalent per la revolució de les TIC.

 

En Jordi Serrano, soci fundador de Future for Work Institute, i l’Ariadna Trillas, periodista i sòcia redactora d’Alternativas Económicas, explicaran la seva visió sobre la qüestió. La sociòloga Carolina Costa (Primsa Urbà) moderarà l’acte. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure