La Mina fa balanç del Pla de Transformació amb motiu de la seva Setmana Cultural

02/06/2015 – El Barri de La Mina celebra aquests dies la 24a edició de la seva Setmana Cultural, un punt de trobada de les entitats i veïns que treballen a diari al barri i que també vol ser un espai de reivindicació i construcció d'alternatives. 

El Barri de La Mina celebra aquests dies la 24a edició de la seva Setmana Cultural, un punt de trobada de les entitats i veïns que treballen a diari al barri i que també vol ser un espai de reivindicació i construcció d'alternatives. El programa va començar el passat dijous amb un petit tastet, el Dia del Joc, organitzat per les entitats i serveis per a infants, adolescents i joves amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Joc. Sota el lema Cap a on caminem?, la Setmana Cultural de La Mina gira entorn del 15è aniversari de l'inici del Pla de Transformació del barri i fa una valoració de fins a on s'ha arribat i apuntant cap el futur.

 

Aquesta nit, a les 21h, tindrà lloc l’acte inaugural, amb lectura del manifest, la inauguració de la mostra d'entitats i actuacions artístiques. La Mostra d'entitats romandrà el dimecres i el dijous, de 10 a 13h i de 16 a 19h. Dimecres (19h) tindrà lloc l’Assemblea de Barri, oberta a la participació de veïns i veïnes, al voltant del Pla de Transformació del barri.

 

Enguany destaca el projecte/campanya ‘I Love La Mina’, que té com a objectiu posar en relleu els aspectes positius del Barri i de les persones que hi viuen. També l’acte de memòria històrica per recordar les onze afusellades del Camp de la Bota, dijous 4, a partir de les 19h. Es tractarà el treball comunitari a l’espai de participació, obert a tota persona interessada en aquests processos. Divendres 5, de 10 a 13h, a càrrec de desdelamina.net. El colofó festiu arribarà divendres a la nit, amb el sopar i el ball, un espai de trobada lúdic-festiu, entre el veïnat, les entitats i els serveis del barri. A partir de les 21h. Dissabte, a posteriori, s’organitzarà un recorregut per la Mina relacionat amb el Pla de Transformació, inclòs dins el projecte Cartografia Sensible (de 10 a 14h).

 

La 24a edició de la Setmana Cultural està organitzada per més d'una trentena d'entitats i serveis del Barri; coordinada des de la Plataforma d'Entitats i Veïns/es de La Mina, amb el suport del Consorci del barri de La Mina i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure