El Primavera Sound desperta les queixes del veïnat adrianenc

02/06/2015 – El primer dia del festival, diferents veïns van manifestar el seu malestar i MES es va adreçar a l'Ajuntament; l'alcalde va exigir solucions a Barcelona Serveis Municipals, que sembla haver fet cas omís.

Un cop més, l’oci ha despertat sentiment de malestar entre veïns i veïnes de Sant Adrià. Parlem del Primavera Sound, celebrat aquests darrers dies al Fòrum, i el so del qual ha provocat queixes entre la ciutadania des de dijous. Moviment d’Esquerres, agrupació encapçalada per Isabel Marcuello, va transmetre a alcaldia les reclamacions dels veïns i una solució.

 

Davant la situació, l’alcalde Joan Callau va demanar a Barcelona Serveis Municipals (BSM), l’empresa que gestiona l’espai del Fòrum, que prengués les mesures necessàries per resoldre aquest problema durant els dies següents i garantir que el so no arribés de forma tan intensa als ciutadans de la zona. Alguns testimonis van explicar els primers dies de festival a l’alcalde que la música va estar sonant fins a les 5h de la matinada i que els va ser impossible conciliar el son.

 

En el seu moment ja es va acordar redireccionar els escenaris per amortir la propagació del so i evitar que el descans dels veïns i veïnes d’alguns barris de la ciutat es veiés alterat. Malgrat això, i donat que aquests dies la música s’ha sentit amb molta intensitat en algunes zones de la ciutat, l’alcalde va transmetre als responsables de l’esdeveniment la situació i va reclamar una solució. Tot i així, el festival ha conclòs sense una solució aparent i ha estat motiu de malestar veïnals fins al darrer moment. MES ha reprovat la situació a través d’un comunicat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure