La Fira de Consum Responsable omple la plaça de la Vila de paradetes i activitats

19/12/2014 – Serà aquest dissabte, 20 de desembre; és un esdeveniment que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de fer un consum responsable i no sexista, allargar la vida dels productes i reciclar.

La plaça de la Vila serà el proper dissabte, 20 de desembre, escenari de la Fira de Consum Responsable, un esdeveniment que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de fer un consum responsable i no sexista, allargar la vida dels productes i reciclar. Amb aquesta fita, els assistents podran gaudir al llarg del matí de diverses activitats

 

De 10 del matí a una del migdia tindrà lloc el mercat de productes de segona mà i la venda de dolços i pastissos. Organitzat pel Consell de Dones de Sant Adrià i Regidoria de Polítiques d’Igualtat i Solidaritat, la recaptació anirà al Programa d’Aliments Solidaris de Sant Adrià. Tanmateix, hi haurà un espai per a la igualtat, amb el taller Tu Tries!!, amb regals i joguines no sexistes, impulsat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat. D’altra banda, d’11 a 13h, hi haurà un photocool de Nadal, amb l’Arbre del Consum Responsable i no sexista. Durant tota la fira, a més, s’oferirà degustació i venda de Cafè Sant Adrià, producte de comerç just.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure