L’Agrupació Fotogràfica ret homenatge als companys de l’Acció Fotogràfica Ripollet

18/12/2014 – Es tracta d’una exposició col·lectiva que mostra una selecció de 40 fotografies realitzades per 20 socis de l’Associació Acció Fotogràfica Ripollet.

L’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià va estrenar fa una setmana l’exposició Acció al món, una recopilació d’imatges que s’inaugurarà a partir de les vuit de la tarda a la Sala Joan Vila i Plana i que romandrà fins al 30 de desembre.

 

Es tracta d’una exposició col·lectiva que mostra una selecció de 40 fotografies realitzades per 20 socis de l’Associació Acció Fotogràfica Ripollet. Els autors van participar en la VIII Copa del Món de clubs que organitza la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (FIAP) i que es va celebrar el mes de novembre de 2013 a la ciutat de París. El resultat final de l’entitat catalana en aquest certamen va ser la cinquena posició i una menció d’honor.

 

Aquesta petita mostra, que ja ha recorregut diferents ciutats i que ara s’estrena a Sant Adrià, permet comprovar la gran qualitat fotogràfica s d’Acció Fotogràfica Ripollet.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure