La Catalana segueix invicte fora de casa (0-1)

11/11/2013 – Els del Besòs sorprenen al Ripollet a domicili en un partit molt complet i deixen enrere de forma definitiva la zona perillosa de la classificació.

Al grup II de Segona Catalana, el Ripollet s’erigia com un rival complicat pels adrianencs, ja que havia encadenat set jornades sense perdre. La UD Catalana va trencar l’estadística vallesana amb un solitari gol de Javi Esteve.

La diana del triomf arribaria a l’inici de la segona part, però abans la Catalana disposaria de diverses opcions per marcar. El mateix Javi enviaria una pilota al pal gairebé a la mitja hora de joc i, poc després, faria lluir-se a Cuesta en un nou xut perillós. El Ripollet també va dir la seva, i Portillo va haver d’intervenir de forma miraculosa per salvar el primer dels locals.

Després d’una primera part igualada, la Catalana assestava el que seria el cop definitiu al matx. Una combinació entre Jimmy i Javi era resolta pel punta groc-i-negre esquivant al porter (48’), després d’haver errat al primer temps dues ocasions clares.

Amb el gol visitant, el Ripollet va intentar avançar les línies i pressionar a la UD Catalana. Portillo va fer diverses aturades de mèrit i a la contra els adrianencs van poder sentenciar, però no van estar encertats. Després de patir durant els minuts finals, els pupils d’Alberto Morales van sumar la quarta victòria de la temporada i compten ja amb 15 punts, sis per sobre del descens.

Al grup XV de Quarta Catalana, el duel entre el Besòs Atlètic i la Fundació Grama va culminar amb una llarga llista d’expulsions. El Besòs va acabar el partit amb vuit futbolistes i va gairebé regalar el triomf a la Fundació (0-3). Amb aquesta victòria els adrianencs perden el segon lloc de la taula i són quarts amb 15 punts.