La C-31 tindrà asfalt sonoreductor al seu pas per Sant Adrià

La capacitat fonorreductora del nou asfalt serà de 2 o 3 decibels. Els veïns escoltaran menys soroll de cotxes

El 2 de maig començaran les obres al tram Sant Adrià- Montgat de la C-31 on s’instal·larà un asfaltatge sonoreductor per tal de reduir el soroll de l’autopista. Aquests treballs milloraran la qualitat de vida dels veïns i veïnes més pròxims a aquesta infraestructura. S’ha previst l’execució d’una massa bituminosa discontínua que garanteix la seva capacitat fonorreductora, estimada en 2 o 3 decibels.

Les obres aniran a càrrec de la Generalitat de Catalunya i es faran en horari nocturn. Compta amb un Pressupost d’Execució de les obres de 4.312.256,69 €, IVA inclòs.

En quin horari afectaran les obres?

Els treballs, amb l’excepció de les tasques relatives a senyalització vertical, abalisament i defenses es realitzaran entre la nit de diumenge a dilluns i la de dijous a divendres, en la franja horària compresa entre les 22:00 i les 6:00 hores, per a la calçada dreta (sentit Nord), i de 22:00 a 5:30 hores, en la calçada esquerra (sentit Sud) d’accés a Barcelona, havent de quedar totalment restablerta la circulació i, per tant, alliberada la plataforma de qualsevol element d’obra a les 6:00 i les 5:30 hores, respectivament.

Les restriccions consistiran en el tall d’un o dos carrils de la calçada en funció de les necessitats de l’obra, facilitant-ne el trànsit per almenys un dels tres, i a la calçada esquerra d’accés a Barcelona es permetrà l’ús del carril BUS-VAO a tots els usuaris que circulin dins de l’horari, amb l’excepció d’aquelles zones on es pugui dur a terme el desviament per les calçades laterals de les que la Generalitat de Catalunya n’és titular.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure