La bicicleta guanya espai a l’avinguda d’Eduard Maristany

Les bicicletes ja poden circular pel nou carril l’av. d’Eduard Maristany en el tram comprés entre el c. de  Neus Català i l'Estació de Renfe. La nova via per a bicicletes compta amb dos carrils de circulació en cada sentit i alhora s’ha recuperat més espai de vorera per al vianant i s’ha reduït l’espai per al vehicle privat, assolint una pacificació de la zona. És doncs una aposta per un model mobilitat més sostenible, segur i saludable.

 

Aquesta actuació ha estat finançada íntegrament per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB),  (151.571€ cost d’adjudicació de l’obra).

 

El nou carril de l’av. Eduard Maristany forma part del Programa metropolità de desenvolupament de la Bicivia, la xarxa que unirà tota la metròpolis barcelonina amb un potent entramat de carrils bici. Aquest projecte, que promou l’AMB, té com objectiu impulsar l’ús de la bicicleta com un mitjà de transport diari urbà més, i seguir apostant per una mobilitat segura i sostenible i una millora de la qualitat de l’aire.

 

La Bicivia preveu la creació de nou grans eixos pedalables: quatre de verticals, que travessaran la metròpolis de nord a sud i que es distribuiran seguint el curs fluvial de Llobregat i Besòs; i cinc d’horitzontals, dels quals quatre discorreran per la banda de la costa i un per la zona del Vallès.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure