Imparables

18/11/2014 – El Femení Sant Adrià resol el partit a Tenerife a la primera part i suma la quarta victòria en 4 jornades.

5 minuts va durar la resistència del Tenerife. És el temps que van trigar les liles  a entrar al partit després d’haver arribat el mateix diumenge a les 9 del matí a Tenerife.

Després de 0/5 inicial en tirs de tres, Helena López, dubte tota la setmana per una lesió al turmell, va anotar la primera cistella de les de Sant Adrià.

A partir del 6 a 6, el joc lila va començar a conquerir Tenerife. Amb 3 triples i una gran cistella d’Hurtado, al primer quart ja guanyaven de 9 (8-17).

El recital ofensiu va arribar al segon quart, anotant 30 punts, per arribar al descans guanyant de 20 (27-47) i sentenciar pràcticament el partit.

A la represa, les liles fins i tot van arribar als 28 d’avantatge, però les locals van reaccionar per reduir la diferència.

L’últim quart va ser de tràmit fins el 59-77 final.

Una còmode victòria per les de Sant Adrià que segueixen demostrant una gran solvència, tot i acabar de pujar a la Lliga Femenina 2.

Les liles són un dels dos únics equips invictes i es col·loquen líders per diferència de punts.

El proper partit serà dissabte a casa a les 17h. contra l’Imprenta Bahía de les Illes Balears.