Alumnes de tres escoles de Sant Adrià creen i gestionen una cooperativa

18/11/2014 – Ja es troba en funcionament la cinquena edició del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola de Sant Adrià, en el qual participen les escoles Pompeu Fabra, Cascavell i  Amor de Déu.

Ja es troba en funcionament la cinquena edició del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola de Sant Adrià, en el qual participen les escoles Pompeu Fabra, Cascavell i  Amor de Déu. La finalitat d'aquest projecte és fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior de l'educació primària, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l'emprenedoria: observació i exploració; creativitat; assumpció de riscos; presa de decisions i responsabilitats; comunicació; inspiració i motivació; organització i planificació; treball en equip i perseverança.

 

Durant el curs escolar, l'alumnat participant crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents econòmics i socials de la nostra localitat. S'aposta únicament pel model cooperatiu com a filosofia empresarial de base perquè aporta un model de gestió democràtica i participativa i reforça el sentit de responsabilitat social de l'alumnat.

 

La Diputació de Barcelona ofereix suport al projecte i el promou des dels seus inicis, tant a Sant Adrià com en d'altres municipis, amb la participació dels seus serveis d'Educació i Desenvolupament Econòmic i Ocupació.

Article anteriorLliçó apresa
Article següentImparables

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure