«Hem de seguir treballant per continuar creixent»

1/9/2015.- Iván Corrales encara el tercer any com a president de la Unió Bàsquet Sant Adrià. Nova imatge i un tercer sènior són les novetats d’un club que cada any creix una mica més. Hem parlat amb ell perquè ens expliqui com es presenta la temporada que comença.

 

– Aquest any estreneu equipatge i logotip. Per què aquesta renovació?

 

Fa temps que teníem ganes de fer un canvi. L'equipatge era la mateix que el del 2005, quan es va crear l’Ubsa, i volíem una línia més moderna. Ho teníem al cap des de que vam entrar al club i ara, l’acord amb Hummel ha estat possible. Mantenim els nostres colors i ha tingut una bona acollida entre els jugadors.

 

– El sènior ja ha començat la pretemeporada. Com veus l'equip?

 

Veig que la gent ha vingut amb moltes ganes, molt implicats i amb molta il·lusió I això és el més important. Hem retocat poc l’equip perquè volíem mantenir la mateixa base que l’any passat i les incorporacions s’han adaptat molt bé al grup. Estem treballant bé i espero seguir així tota la temporada. Quan comenci la lliga veure’m on ens col·loca la competició. Nosaltres serem el més ambiciosos possible, sense cap obligació, però amb la màxima ambició

 

-La temporada passada tot i ser un grup igualadíssim, l’equip es va salvar sense promocionar. L’objectiu és donar un pas endavant?

 

Sí. Cada temporada l’objectiu és donar un pas més. No només el sènior sinó també a la resta d’equips del club. El sènior B va aconseguir l’ascens a Segona tot i que no estava previst i benvingut sigui. A Copa l’equip va tenir una temporada més tranquil.la que les anteriors, fins i tot en alguns moments va tenir més possibilitats de mirar cap amunt que cap avall. L’objectiu és estar sempre de la meitat de taula en amunt i si és possible lluitar per alguna cosa que no sigui ni el descens ni la promoció de descens. Sense angoixar-nos per la classificació volem estar el més a dalt possible.

 

-Es confirma el tercer sènior?

Sí. Vam treballar per tenir poder tenir aquest tercer sènior a Tercera, però finalment competirà a Sots 21 Preferent, que és la categoria que correspon a un sènior nou. El més important és que podem donar continuïtat a jugadors que volien seguir a Sant Adrià i d’altres que han volgut incorporar-se. No es tracta de tenir un equip més perquè sí, volem competir. Sempre és una bona notícia haver de crear equips nous i sempre que hi hagi jugadors i lloc per jugar ho farem encantats.

 

– També heu intentat tenir un cadet i un júnior a preferent però no ha estat possible. Com anat?

 

Volem anar donant passos endavant de mica en mica i sense córrer. Fa 6 anys que el club no té cap equip a preferent ni en júnior ni en cadet i aquest és un dels passos que volem donar. Estem contents perquè els equips han treballat bé i han competit fins l’últim dia. Volíem transmetre i que els equips sàpiguen que volem estar a preferent i ens marquem aquest objectiu. Serà també una manera de créixer com a club sense perdre la ni la nostra essència ni la nostra base.

 

– Serà el tercer any a la presidència. Cada vegada millor als despatxos?

Sincerament no sabia que m’agradaria tant. Segueixo vinculat al bàsquet, estic a casa i cada vegada estic envoltat amb gent més afí al projecte i la meva idea de bàsquet base i de com treballar la formació perquè arribin al sènior jugadors de la casa. Com més a prop estic de la pista, millor. Però cada vegada estic més còmode amb la burocràcia i amb les funcions de president. Això si, encara aprenent moltes coses. No hem d’aturar-nos i hem de seguir treballant per millorar el projecte i el servei que donen a pares i nens.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure