Greenpeace retira milers de residus del Besòs, entre ells, una bicicleta

Els grups locals de voluntariat de Greenpeace van concentrar centenars de persones a la desembocadura del riu Besòs amb la campanya ‘Maleït plàstic’ a recollir plàstics que embruten les nostres platges, rius i altres zones naturals.
A tot l’Estat, es va desenvolupar aquesta tasca social i mediambiental el passat 16 de març, on a Barcelona es va portar a terme a la ciutat adrianenca.
L’objectiu d’aquestes jornades antiplàstics, impulsat per l’ONG, no és només netejar els espais, sinó exigir a les empreses reduir i retirar l’ús de plàstics d’un sol ús i així poder-los exigir un envasat respectuós amb el planeta. A través de les xarxes socials es vol transmetre missatges ecològics sensibilitzant la ciutadania davant d’aquest greu problema.
Fins al migdia, es van recollir un total de 16 bosses —de 100 litres cadascuna— plenes de llaunes, 14 bosses d’envasos de plàstic, 10 d’ampolles de plàstic, cinc de vidre, tres de paper i una de cartró.
Entre el material recollit, un grup de voluntaris va trobar una bicicleta del Bicing ensorrada. En total, es van localitzar quatre. Va ser un dels residus que més va cridar l’atenció de la gent que passejava pel Parc del Litoral.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure