Formació i Treball manté temporalment els serveis d’alimentació bàsics per a més de 500 persones vulnerables

 

La Fundació Formació i Treball ofereix diàriament un servei alimentari per a més de 500 persones vulnerables en les províncies de Barcelona i Tarragona. Es tracta de col·lectius en especial risc com són, gent gran, persones sense sostre, persones refugiades o famílies amb infants sense recursos a les quals atenem dins dels diferents projectes socials que desenvolupa l’entitat, alguns en col·laboració amb les administracions públiques. Es tracta de serveis assistencials bàsics sense els quals les 500 persones ateses no podrien tenir assegurat l'accés a una alimentació diària. El manteniment dels serveis queden supeditats a la disposició de mascaretes i guants.

 

Actualment l’entitat té els recursos per preparar i lliurar el menjar necessari per assegurar els diferents serveis amb les condicions òptimes de seguretat establertes pel govern durant l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. Tanmateix aquests serveis es troben en perill, ja que l’escassetat de mascaretes fa que el servei es pugui garantir temporalment, ja que es mantindran els serveis només durant el temps que comptem amb el material recomanat pels serveis mèdics per evitar el contagi del coronavirus tant de les persones ateses en els serveis com l’equip tècnic que desenvolupa l’activitat.

 

Formació i Treball demana suport per poder fer front als serveis essencials d’entrega d’aliments als col·lectius vulnerables. Aquest compromís respon a les mesures establertes pel govern de l'estat i la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació del COVID-19 i especialment per evitar el col·lapse de la sanitat pública. Ens calen mascaretes per protegir els nostres equips i poder continuar amb aquesta tasca d’atenció alimentària. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure