Festa lila

19/102015.- Un triple en un final igualat va servir per sumar la tercera victòria en tres partits, el dia de la presentació oficila de la temporad 2015/2016.

El partit va començar amb un ritme molt alt, i amb un gran intercanvi de cistelles entre Marta Claret i Gloria Argente. L’intercanvi de cistelles va acabar amb un igualat 16-17.

Al segon quart, les liles van pujar el nivell sense donar facilitats al darrera i amb un gran encert al davant, per arribar al descans amb avantatge 33-27.

A la represa, la superioritat de l’Sanatt’s Femení Sant Adrià va augmentar, amb la solvència habitual d’Olga Ruano i l’encert d’Itziar Llobet.

A 3 minuts per acabar el tercer quart l’avantatge de les de Sant Arià era de 16 punts. Però les valencianes van començar la remuntada i van acabar el parcial a 11 punts, 57-46.

A l’últim quart, una defensa massa tova de les liles va permetre les visitants acostar-se fins els 4 punts i forçar un final ajustat.

Un triple d’Helena López a dos minuts del final va esperona el públic i l’equip i la victòria ja no es va escapar.

Al final 80-74, per celebrar la presentació oficial de la temporada  2015-2016. El proper dissabte, desplaçament llarg fins Almería, per intentar sumar la quarta victòria i seguir invictes.