Es repeteix l’empat agònic (35-35)

16/05/2015 – Tres gols de Víctor Torres en el tram final del partit contra l’Anaitasuna mantenen vives les esperances d’ascens del Sant Martí Adrianenc.

El conjunt de Nacho Parera ha repetit el resultat aconseguit ahir en la jornada inaugural davant l’amfitrió, el Balonmano Alarcos (29-29). En el duel contra el filial de l’Anaitasuna, però, els liles han desaprofitat una gran oportunitat d’ampliar les seves opcions, ja que han arribat a disposar d’una renda molt consistent a la primera part.

El Sant Martí Adrianenc sortiria al parquet del Pavelló Puerta de Santa María realment inspirat, aconseguint completar un parcial inicial de 1 a 5 que forçaria el primer temps mort de l’Anaitasuna B (1-5).

Tot seguit, Álex Guerrero ampliaria l’avantatge adrianenc fins al 1 a 6, fet que donaria ales a l’equip de Parera per mantenir-se per davant (6-9). A deu minuts pel descans, de nou Guerrero apareixia per situar la màxima renda del Sant Martí (7-13), deixant molt tocat a l’Anaitasuna.

Lluny de rendir-se, els navarresos serien capaços de refer-se, completant un parcial de 7 a 2 que ajustaria de nou el marcador al descans (14-15). L’inici desastrós de segon temps protagonitzat pel Sant Martí Adrianenc posaria als liles en una situació límit (24-20).

Nacho Parera es veuria obligat a demanar temps mort per mirar de frenar l’encert de Roberto Cia i Eric Zuza. Per sort, el conjunt de Sant Adrià podria ‘tornar’ a recuperar la calma, amb Javier Coba i Miquel Torres apareixent per iniciar la remuntada (25-24).

Arribat aquest punt, el partit entraria en una fase d’intercanvi de cops que s’allargaria fins al final. L’Anaitasuna podria obrir un petit forat (35-32), però l’aportació estel·lar de Víctor Torres, amb tres gols consecutius, permetria al conjunt lila establir l’empat final a un minut per la conclusió del matx (35-35).

En el global del partit, Miquel Torres (8 gols) i Javier Coba (7) serien els jugadors adrianencs més inspirats en atac. Els resultats d’aquesta segona jornada deixen al Sant Martí situat en tercer lloc del grup III. L’equip de Nacho Parera suma dos punts i està a un de l’Alarcos i l’Anaitasuna (3).

Demà, els liles han de vèncer a l’Elx (10h) per vuit gols de diferència i esperar un empat entre l’Alarcos i l’Anaitasuna (12:30h). Només amb aquesta fórmula es podria pujar a Divisió d’Honor Plata.