En Comú Podem creu que cal preservar els polígons industrials de Sant Adrià i impulsar-los amb economia sostenible

La campanya electoral el 14F està permeten que tots els grups polítics tinguin la oportunitat de donar a conèixer el seu treball i transmetre a la població els seus objectius. 

 

En Comú Podem de Sant Adrià té clar que el reequilibri territorial és fonamental. "Sant Adrià és el municipi més petit d’una comarca on estan ubicats els municipis més grans de Catalunya, inclosa la gran Barcelona. Tradicionalment industrial, encara té poligons industrials que cal preservar i impulsar des dels nous models d’exconomia sostenible. El continu de costa, la desembocadura del riu Besòs o la mobilitat són elements que hem de tractar coordinadament amb la resta del territori", comenta a aquest Diari en qualitat de de co-coordinadora d'En Comú Podem de Sant Adrià la Irene Aldabert.

 

Aldabert també ha enumerat una sèrie de qüestions que necessiten una solució urgent a la ciutat com és defensar en l’àmbit de les 3 Xemeneies el projecte del Hub Internacional del Coneixement pel Desenvolupament Sostenible i la Pau, la transformació de l'autopista C-31 en una via suburbana en el seu pas per Sant Adrià o la prolongació del tramvia fins el Port de Badalona. Continuar apostant pel model de Zona de Baixes Emissions és, segons En Comú Podem, la solució per fomentar un aire net, un tema polèmic precisament a Sant Adrià.

 

Podem trobar a dos adrianencs a les llistes per Barcelona d'En Comú Podem: Joan Comorera Estarellas en el número 20 i la mateixa Irene Aldabert en el número 53.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure