Els veïns de la Mina cartografien el barri i la seva història

13/10/2015 – La plataforma Desdelamina.net torna a impulsar aquest cap de setmana una de les seves activitats predilectes: les Cartografies Sensibles. 

La plataforma Desdelamina.net torna a impulsar aquest cap de setmana una de les seves activitats predilectes: les Cartografies Sensibles. Les cartografies són una proposta que serveix per conèixer, reconèixer i aprendre en comunitat sobre el barri, en aquest cas La Mina, la seva realitat, la seva història i els seus futurs. L’objectiu d’aquestes sempre ha estat fer­ne un mapa col∙lectiu, creatiu i sentit que permetés identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun dels participants.

 

Aquest cop, DesdelaMinaplanteja una nova forma de realitzar­la, modificant el passeig per un taller de mapeig col∙lectiu, fent servir les metodologies de Raons Publiques,​Iconoclasistas i Col∙lectiu Punt 6​, tres agrupacions que treballen l’àmbit urbà i del desenvolupament de les ciutats des de perspectives com la participació, la sostenibilitat o de gènere.

 

No es tracta pas de la primera cartografia realitzada per la plataforma. Les darreres han estat l’Anotada,​ amb aportacions de persones que en algún moment d’aquests darrers 40 anys han tingut una intervenció singular al barri, i la d’Una llarga mutació​, en la que Paco Marin va acompanyar el col·lectiu per un passeig reflexiu amb les aportacions del cor desaCORd.

 

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, 17 d’octubre, de 10.00h a 13.00h a la Rambla de La Mina.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure