Els infants aprenen tasques de socorrisme en un taller de la Creu Roja a Sant Adrià

31/08/2012. Els infants han après tasques pròpies del socorrisme aquàtic en un taller organitzat per la Creu Roja aquest estiu a la platja de La Pau

Infants i joves, procedents dels casals d’estiu o dels centres d’atenció especialitzada per a menors de la zona, han participat en aquesta activitat de la Creu Roja al Barcelonès Nord. Ahir es va celebrar l’últim taller “Socorrista Junior” d’aquesta temporada de platges, durant la qual hauran assistit 75 infants a aquesta activitat. Aquest taller, organitzat per l’assemblea comarcal de la Creu Roja al Barcelonès Nord, ha pretès apropar als infants i joves la tasca del socorrisme aquàtic i sensibilitzar-los sobre la seva importància. Mitjançant activitats lúdiques, el taller ha permès que els infants vagin descobrint la tasca dels socorristes des dels diferents llocs de socors que hi ha en una platja, fomentant el màxim el treball en equip dels participants i la col·laboració mútua. A més, en el transcurs de les diferents dinàmiques, s'han donat nocions de seguretat per garantir el bany segur i gaudir de l’entorn de la platja en unes òptimes condicions. Els continguts d’aquest taller, d’una hora de durada, s'han inspirat en les proves que es porten a terme a la ciutat nord-americana de Miami per a la selecció del personal de les platges.

“Socorrista junior” ha estat adreçada especialment a infants i joves d’entre 5 i 14 anys que participen als casals d’estiu o en centres d’atenció especialitzada per a menors de la zona. Però el taller també ha estat obert i pensat per a la participació de persones adultes amb discapacitat psíquica. En els tres tallers que han tingut lloc prèviament (24 de juliol, 25 de juliol i 24 d’agost) hi han assistit prop de 60 participants. Així, en total, prop de 75 persones, la majoria d’elles infants i joves, de 4 centres han pogut aprendre les tasques de socorrisme aquàtic al llarg d’aquest estiu a la platja de La Pau de Sant Adrià del Besòs.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure