Els carrers i els barris de Sant Adrià encenen el seu esperit nadalenc

Des de dimecres 5 de desembre, els carrers i els barris de Sant Adrià han ences el seu esperit nadalenc i així ho faran fins diumenge 6 de gener, dia de Reis. 
Enguany, l’Ajuntament va organitzar una festa infantil a la plaça de la Vila per donar la benviguda al període de festivitats i que suposa el tret de sortida a un mes ple d’activitats per als menuts i per gaudir en família.
El consistori adrianenc ha assumit el cost total de les llums, exceptuant l’aportació que han fet l’associació de comerciants i veïns del casc antic per posar més elements nadalencs en aquesta zona .
Pel que fa a la distribució de les llums, l’Ajuntament ha decidit fer-ho a tots els barris, per promoure la mobilitat de vianants en els carrers més comercials de cada zona. 
 
Dotació de 49.573,70 euros
La dotació pressupostaria és pràcticament la mateixa que l’any passat, 49.573,70 euros (48.366,73 l’any 2017) i s’ha ampliat la decoració amb un tram de Corts Catalanes. All carrer Mª de Déu del Carme s’hi han muntat  motius tipus garlanda en comptes de fanal, per donar més vistositat, ja que amb l’arbrat els segons quedaven molt amagats. També hi ha motius dobles (mirall) a diversos carrers per primer any. Una instal.lació més completa, amb un pressupost més ajustat
Les llums són de baix consum i romandran enceses tota la nit, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l’apagada i l’encesa a una hora determinada, excepte les de la pl. de la Vila i la pl. del Mercat que són de més alt consum i s´ apagaran a partir de la mitja nit.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure