El SIOL ensenya a utilitzar apps per a l’orientació laboral i la recerca de feina

0
20

El SIOL ha desenvolupat una nova metodologia d’orientació basada en la utilització de les funcionalitats de diverses aplicacions mòbils especialitzades en l’orientació i la recerca de feina. Té per objectiu orientar les persones participants en l’ús d’aplicacions mòbils com a noves eines que poden incorporar quan busquen feina i millorar d’aquesta manera la seva ocupabilitat.

Està estructurada en càpsules independents i combinables en funció de les necessitats específiques de cada participant. És a dir, cada càpsula es pot dur a terme de forma autònoma i, a la vegada, es poden combinar de diverses maneres. En total s’ofereixen vuit càpsules amb temàtiques com ara gestió de mobilitat, competències, gestió del temps, gestió comunicativa, recerca de feina, entrevistes,…

Si esteu interessats/des a participar-hi, contacteu amb la vostra tècnica del SIOL o demaneu hora al correu electrònic siol@sant-adria.net. També podeu contactar telefònicament trucant als números 93 462 28 74 o 93 462 06 25.