El Sant Adrià es converteix en la sorpresa del campionat

24/10/2016 – L'equip de Luis Gallego brilla a la Segona Catalana (grup II): és quart i compta amb el pitxitxi i el Zamora de la lliga.

Malgrat cedir la segona plaça després de caure derrotat al camp de la superpotència del campionat, el Sant Adrià CF continua demostrant un caràcter competitiu sorprenent en la temporada del seu retorn a la Segona Catalana.

En la darrera jornada, l'equip de Luis Gallego li posaria les coses molt difícils a la Fundació Grama (3-1), bloc dissenyat per pujar de categoria.

Sens dubte, el Sant Adrià és el club més humil del grup II, parteix d'un pressupost zero i no es pot nodrir del talent que emana de l'estructura del futbol base. Aquests condicionants, però, no han impedit que el conjunt de Gallego es converteixi en protagonista.

El Sant Adrià ha guanyat cinc dels vuit partits oficials que ha disputat i és el tercer millor equip del campionat en balanç de gols anotats (16) i rebuts (7).

Dins de les files liles s'hi troba el pitxitxi del grup II de la Segona Catalana. Pepe, amb deu dianes, lidera la classificació dels golejadors. Sota els pals, l'equip compta amb el Zamora de la lliga. Aleix Gaseni ha rebut només quatre dianes en els set encontres que ha disputat (0.57 per partit) i, ajudat per la defensa, ha estat capaç de deixar la porteria a zero en quatre ocasions.

Actualment el Sant Adrià (15) és quart, a dos punts del play-off d'ascens. Els liles volen somiar.