El PSC no veu oportú debatre la sentència del Procés en un ple extraordinari

El passat dijous, 17 d'octubre, els grups municipals d'ERC, Sant Adrià en Comú i Moviment d'Esquerres van fer pública la seva intenció de demanar una amnistia pels líders de les principals entitats soberanistes condemnats en un ple extraordinari que s'hauria de celebrar aquest mateix dijous, a les 19h de la tarda.

 

No obstant això, sembla ser que el partit de Joan Callau no veu amb molta urgència tractar el tema de la sentència del Procés, ja que ha decidit canviar la data d'aquest ple extraordinari pel dimecres 30 al matí.

 

L'oposició ha reaccionat d'una manera contundent davant aquesta decisió per part del PSC a Sant Adrià. Segons han comunicat els tres grups, "considerem molt greu que el PSC hagi abandonat el diàleg i intenti evitar el debat d’una qüestió que ha impactat tan fortament en la societat". A més, consideren una estratègia la data assenyalada en el calendari, ja que aquest ple se celebraria "en un horari que la majoria de la ciutadania no pot assistir" i han titllat l'exercici de "filibusterisme".

 

La moció de rebuig a la condemna es presentarà al ple ordinari

 

Per aquest motiu, ERC, Sant Adrià en Comú i MES han decidit portar al ple ordinari d'octubre del proper dilluns la moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem per demanar, així, un posicionament del consistori a favor de l'amnistia dels presos polítics.

 

Ja vam poder veure diverses manifestacions en contra d'aquesta sentència des del passat dilluns 14, quan es va fer pública, ja que la Marxa per la Llibertat camí de Barcelona va passar per Sant Adrià, concretament per l'autopista, sumant així milers i milers de persones que formaven una densa columna de protesta.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure