El PP endureix a Sant Adrià la campanya d’Albiol pel que fa a incivisme i immigració

15/05/2015 – La candidatura 'popular' ha editat a Sant Adrià uns fullets amb el lema 'Netejan Sant Adrià' i en els que barreja immigració, brutícia i incivisme.

“Garcia Albiol és un referent per a tots els alcaldables del PP a Catalunya”, deia Alicia Sánchez-Camacho a Badalona el dia de Sant Jordi. Ja es podia albirar que molts candidats ‘populars’ intentarien seguir l’exitós camí de l’actual batlle a través d’un mètode molt semblant al seu: fer girar les seves propostes entorn a la seguretat, la immigració, l’incivisme i la neteja. Un cop entrats en campanya, aquest fenomen mímic és comprovable i, a Sant Adrià, és tot un copy-paste. Els ‘populars’ adrianencs han agafat la fórmula d’Albiol i l’han calcat per a la seva estratègia de campanya; fins i tot el polèmic lema ‘Netejant Badalona’, que, en el cas que ens ocupa, resulta ser ‘Netejant Sant Adrià’.

 

Els fullets que el PP adrianenc està difonent aquests dies, amb la contrariosa expressió ben visible, comença amb la pregunta “Estàs fart de l’incivisme dels immigrants il·legals i dels ‘maleantes’ dels pins –en referència a una zona en particular del barri de Sant Joan Baptista-?”. Però no s’acaba aquí: “Estàs fart de la brossa que acumulen?; Estàs fart de les seves baralles i borratxeres?; Estàs fart de que es puguin consumir drogues amb impunitat? Vols que siguin expulsats del barri d’una vegada? Tu ho penses; nosaltres t’ho diem”. Així de contundent és el fullet del partit encapçalat per l’atleta Chuso García Bragado. Tal i com ell ha admès aquests dies, la seva és un clar seguiment de l’estratègia d’Albiol, que, de fet, va presentar la candidatura del seu homòleg adrianenc, però portada a l’extrem i amb una vinculació clara d’immigració, brutícia, bronques i drogues en el mateix document que, per concloure, pregunta si la ciutadania vol que “siguin expulsats del barri”.

 

El ‘Netejant Sant Adrià’ ja ha valgut nombroses crítiques per part de la política municipal i alguns sectors de la ciutat. També fora de les fronteres municipals. Fins i tot es qüestiona si, com la campanya d’Albiol, la de Bragado s’hauria de portar a Brussel·les per ser analitzada.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure