El Polidor fa 10 anys i ho celebra obrint els dissabtes i amb una nova programació

26/01/2016 – El centre d'activitats començarà a obrir els dissabtes a la tarda a partir del 6 de febrer, quan se celebrarà Carnestoltes.

El Centro de Producció Cultural i Juvenil el Polidor compleix aquest 2016 10 anys des que es va posar en marxa i l’equipament estrenarà algunes novetats en els seus dinamismes i programació. Encara que no hi haurà cap acte o esdeveniment central per commemorar l’efemèride, la llista de tallers i cursos incorporarà propostes innovadores, algunes de les quals ja estan en marxa, com ara tallers de creació de blogs o d’aplicacions mòbils. No faltaran les classes de caire musical, amb molts i variats instruments, les de ball i dansa o les d’una vessant més digital i audiovisual.

 

Obert els dissabtes a la tarda

 

La principal novetat d’aquest 10è aniversari serà que el centre començarà a obrir els dissabtes a la tarda, a partir de las 16.30h i fins a les 21.30h. El primer dia d’aquesta iniciativa serà el 6 de febrer, amb la celebració d’una festa de Carnestoltes que comptarà amb balls i concursos. A partir d’aquell cap de setmana, les activitats que es duguin a terme seran programades mes a mes i seran propostes com ara tornejos, jocs i tallers.

 

Sala d’estudi nocturna

 

Des d’aquest dilluns 25 i fins al 4 de febrer, el Polidor també ha posat en marxa un servei d’estudi nocturn per facilitar un espai on els estudiants es puguin preparar els exàmens. La sala obrirà de dilluns a dijous, fins a la una de la matinada, i fins a les 10 de la nit els divendres; els diumenges, obrirà durant els matins.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure