El Pla urbanístic de les Tres Xemeneies podria aprovar-se al juliol

Els Ajuntaments de Sant Adrià i Badalona treballen per reactivar el desenvolupament del Pla Director Urbanístic de les 3 Xemeneies, aquell que transformarà les 32 hectàrees en el litoral entre la via del ferrocarril i el mar i des de la desembocadura del riu Besòs en Sant Adrià fins al barri de la Mora de Badalona. 

 

En aquest cas, l'alcalde de Badalona, Albiol, va reunir-se fa uns dies amb el secretari general del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ferran Falcó, i el secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat, Agustí Serra, per tractar el projecte. 

 

Durant els pròxims dies es farà una sessió de treball dels representants de la Generalitat, oberta als representants de tots els grups municipals, amb la voluntat que es pugui portar al Ple del mes de juliol l’aprovació de la memòria del projecte.

 

El secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat, Agustí Serra, ha remarcat que la proposta de Pla Director de la Generalitat, que està feta després d’un procés participatiu, està encara oberta a noves aportacions com ara les relacionades amb el futur dels usos públics de l’edifici de les antigues turbines i de les tres xemeneies.

 

Recordem que la Secretaria d’Hàbitat Urbà i Territori de la Generalitat està redactant aquest PDU amb la col·laboració i la implicació dels ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i de Badalona i d’entitats com Consorci del Besòs per tal de remodelar aquest tram del litoral, on fins fa poc s’ubicaven indústries i empreses de producció energètica.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure