El Parc del Campus de la UPC buscarà integrar encara més la universitat amb el seu entorn

A l’ecuador del curs universitari d’enguany a la Universitat Politècnica Campus Diagonal-Besòs de Sant Adrià, s’ha presentat  el conjunt d’actuacions que s’impulsaran aquest any i que el consolidaran com espai d’interacció de la comunitat universitària, dels veïns de Sant Adrià i del món empresarial.
Durant la presentació, l’alcalde Joan Callau ha remarcat que el Campus està impulsant un “canvi estructural lent a Sant Adrià però constant, transformant tant la realitat social com l’entorn” i ha fet una crida per preservar l’esperit de consens i concòrdia que han fet possible l’existència del Campus, “una prova de que quan les administracions col.laboren els projectes es tiren endavant”. Durant aquest 2019 hi haurà una inversió superior als 40 milions d’euros per potenciar el Campus. 
El futur Parc del Campus, on s’ha ubicat la primera pedra, connectarà la Rambla de la Mina amb el Port Fòrum a través d’una nova zona verda i de lleure de més de 20.000 m2 que s’estrenarà a finals d’any. A la parcel·la E, al quart trimestre s’hi començarà a construir un edifici nou que acollirà petites i mitjanes empreses, start-ups i espais de coworking per a autònoms, emprenedors i iniciatives innovadores dels estudiants. Les obres de la nova residència d’estudiants estan a punt d’acabar i es preveu que es posi en marxa al setembre, amb una capacitat per allotjar fins a 300 estudiants, professors i investigadors. Els possibles usos de les parcel·les L i M seran la seu d’una incubadora d’empreses d’economia verda en el marc de Barcelona Activa, i d’oficines de la Fundació UPC i de Barcelona Energia.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure