El Nadal porta llums als carrers de la ciutat i un arbre gegant a la plaça de la Vila

04/12/2017 – L'Ajuntament ha assumit la major part del cost de la decoració nadalenca del municipi, amb una inversió de 43.000 euros.

El passat divendres 1 de desembre es va estrenar l’enllumenat de Nadal, que estarà encès fins després de Reis. Enguany ha estat l’Ajuntament qui ha assumit el cost total de les llums, exceptuant l'aportació que han fet l'associació de comerciants i veïns del Casc Antic per posar més elements nadalencs en aquesta zona .

 

Els llums s'han distribuït entre tots els barris, per promoure la mobilitat de vianants en els carrers més comercials de cada zona. S’ha instal·lat enllumenat en els carrers següents: rambla Camarón, rambla Mina, av. de Sant Ramon Penyafort, c. Somosierra /Fleming, c. Argentina, Arc SAB, c.Prat, av. de la Platja, c. Mare de Deu del Carme, av. Pi i Maragall, pl. de l’Església, Monges, pl. de Maria Grau, c.Bogatell, av. Joan XXIII, c. Santa Caterina, av. Catalunya, c. Olímpic, Rambleta, c. Ricart i pl. de la Vila.

 

Les llums, que són de baix consum, romandran enceses tota la nit, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l’apagada i l’encesa a una hora determinada, excepte les de la pl. de la Vila i la pl. del Mercat que són de més alt consum i s´ apagaran sobre la 1 de la matinada.

 

Igual que els darrers anys, el contracte que s'ha licitat per a la instal·lació de la decoració nadalenca ha inclòs un arbre gegant que s'ha col·locat al bell mig de la plaça de la Vila. Un element que ja comença a ser tradició al municipi i que el Consistori aconsegueix amb el contracte dels llums, que enguany ha arribat als 43.000 euros.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure