El Museu d’Història de la Immigració rep 11.430 visitants l’any 2018

El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya va rebre 11.430 visitants durant l’any 2018, una xifra que contribueix a l’augment general del nombre de visitants als museus catalans, amb un increment del 27% respecte al 2017. D’aquesta xifra adrianenca  aproximadament un  36% eren visites escolars i de grups guiades i la resta visites familiars, o d’esdeveniments i actes organitzats a l’equipament. D’altra banda, el Refugi Antiaeri (RapM) va rebre 1.922 visitants dels quals els 66% van ser visites guiades. El total de visitants de MhiC + RapM ha estat de 13.352 visitants.  
Durant l’any 2018 el MhiC es van oferir un total de cinc exposicions: La vellesa de l’èxode, Històries al Cub ( projecte educatiu), Camp de Bram – Fotografies d’Agustí Centelles, produïda per la  Fundació Pablo Iglesias, Barcelona-Elna- Mafraq i Històries de Vida. 
A banda de les exposicions, el MhiC ha participat durant el 2018 en diversos projectes, com les Jornadas Internacionales de Objetos migrantes, organitzada pel Museo Histórico de Santiago de Chile i també en les Jornadas profesionales Mediación cultural en el museo. Nuevos procesos, nuevos retos, celebrada  a San Sebastian. Tanmateix ha donat continuïtat a la col·laboració amb Casa Àsia en el Festival de Cinema Asiàtic i un any mes ha participat a la Nit dels Museus.
 
La temporada d’aquest 2019, en marxa
El passat 9 de febrer es van presentar les iniciatives que ha posat en marxa aquest 2019, entre les que cal destacar la nova senyalització i accés pel carrer Tibidabo i l’exposició «Els paisatges a la taula». Des d’aquest mes de març i fins al  30 de juliol es podrà gaudir d ela primera exposició al MhiC que té per objectiu mostrar l’evolució de la gastronomia catalana al llarg de la història. L’exposició, de caràcter itinerant, ens apropa a la gran varietat de recursos que ha caracteritzat la cuina catalana, reflex de la diversitat geogràfica del territori.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure