spot_img
spot_img

El Museu d’Història de la Immigració rep 11.430 visitants l’any 2018

El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya va rebre 11.430 visitants durant l’any 2018, una xifra que contribueix a l’augment general del nombre de visitants als museus catalans, amb un increment del 27% respecte al 2017. D’aquesta xifra adrianenca  aproximadament un  36% eren visites escolars i de grups guiades i la resta visites familiars, o d’esdeveniments i actes organitzats a l’equipament. D’altra banda, el Refugi Antiaeri (RapM) va rebre 1.922 visitants dels quals els 66% van ser visites guiades. El total de visitants de MhiC + RapM ha estat de 13.352 visitants.  
Durant l’any 2018 el MhiC es van oferir un total de cinc exposicions: La vellesa de l’èxode, Històries al Cub ( projecte educatiu), Camp de Bram – Fotografies d’Agustí Centelles, produïda per la  Fundació Pablo Iglesias, Barcelona-Elna- Mafraq i Històries de Vida. 
A banda de les exposicions, el MhiC ha participat durant el 2018 en diversos projectes, com les Jornadas Internacionales de Objetos migrantes, organitzada pel Museo Histórico de Santiago de Chile i també en les Jornadas profesionales Mediación cultural en el museo. Nuevos procesos, nuevos retos, celebrada  a San Sebastian. Tanmateix ha donat continuïtat a la col·laboració amb Casa Àsia en el Festival de Cinema Asiàtic i un any mes ha participat a la Nit dels Museus.
 
La temporada d’aquest 2019, en marxa
El passat 9 de febrer es van presentar les iniciatives que ha posat en marxa aquest 2019, entre les que cal destacar la nova senyalització i accés pel carrer Tibidabo i l’exposició «Els paisatges a la taula». Des d’aquest mes de març i fins al  30 de juliol es podrà gaudir d ela primera exposició al MhiC que té per objectiu mostrar l’evolució de la gastronomia catalana al llarg de la història. L’exposició, de caràcter itinerant, ens apropa a la gran varietat de recursos que ha caracteritzat la cuina catalana, reflex de la diversitat geogràfica del territori.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,454SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM