El Consorci del Besòs s’adhereix a la campanya “La ELA existe”

12/12/13. El Consorci del Besòs s’adhereix a la campanya LA ELA EXISTE impulsada per la Plataforma d’Afectats per l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica).

12/12/13. Més d’una vintena de tècnics (arquitectes, enginyers, biòlegs, advocats, economistes…) vinculats amb els projectes de l’àmbit del Besòs es van posar ahir la samarreta de la campanya “La ELA existe” com a gest solidari per donar suport a les persones afectades per aquesta malaltia degenerativa d’origen neurològic que va paralitzant tot el moviment del cos, des de l’aparell motor fins al respiratori.

A l’acte, que va tenir lloc al parc fluvial del Besòs (a l’alçada del pont de Cristòfol de Moura), va assistir la Isabel Rojas, una adrianenca que forma part de les 4.000 persones afectades per l’esclerosi lateral amiotròfica que hi ha a l’Estat espanyol, i ,actualment és membre de la Plataforma d’afectats per l’ELA.

Aquesta campanya, impulsada per la Plataforma d’Afectats per l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica) forma part de la Marató de TV3, prevista pel 15 de desembre d’enguany que estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives, entre elles l’ELA. Aquesta malaltia és poc coneguda, la qual cosa ha comportat fins ara que es destinin pocs recursos a la investigació i a l’estudi de la mateixa. És per això que l’objectiu de la campanya és difondre i fer visible aquesta malaltia a través de l’adhesió i la col·laboració de personatges famosos, referents de la cultura i de l’esport, …. i nosaltres ens hem sumat com a tècnics del món professional que han col·laborat o han estat partíceps en diferents projectes o estudis relacionats amb l’àmbit del Besòs.

Amb un gest tan senzill com fer-se una foto amb una samarreta amb l’eslògan de la campanya, pot ajudar a visibilitzar l’ELA. Fins ara s’hi han sumat més d’un centenar de persones: Alberto Contador, Ferran Adrià, jugadors del Futbol Club Barcelona, Tricicle, Ricky Rubio, jugadors i jugadores del RCD Español, jugadors del FIATC Joventut i moltíssimes més que es poden veure al web http://www.plataformaafectadosela.org/ i al blog http://plataformaela.blogspot.com.es/

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure