El Casal dels Infants s’enlaira a l’antiga escola Betsaida

10/12/2014 – Des de fa unes setmanes, el Casal dels Infants, entitat amb seu central a Barcelona i que treballa a diferentes ciutats de l’àrea metropolitana, ha iniciat al centre la seva activitat després de mesos de remodelació i obres.

L’antiga escola Betsaida, a la zona fronterera entre Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma, torna a estar plena de vida. Des de fa unes setmanes, el Casal dels Infants, entitat amb seu central a Barcelona i que treballa a diferentes ciutats de l’àrea metropolitana, ha iniciat al centre la seva activitat després de mesos de remodelació i obres. Fa uns dies, per tal de celebrar l’enlairament del nou espai, el més ampli que l’associació té en propietat, es va dur a terme una jornada de portes obertes a tots els veïns i veïnes.

 

El Casal dels Infants treballa a la zona des de 2008 i actualment duu a terme sis projectes a diferents barris. Fins ara, no obstant, no disposaven d’un local o edifici propis. La revitalització de La Betsaida els serveis per tenir un edifici que pot donar servei a unes 400 nens i joves. La inversió per poder tornar a posar en funcionament la instal·lació ha estat de prop de mig milió d’euros.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure