El Camí de Sant Jaume tindrà una ruta que passarà per Sant Adrià

La posada en marxa del Camí de Sant Jaume, que es convertirà en la primera ruta mediterrània peninsular que passa per la costa, ressegueix l'antiga Via Augusta i unirà Girona amb Barcelona passant per la costa i travessant Sant Adrià. 

 

Aquesta ruta és una iniciativa que ha estat impulsada des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la implicació del Govern de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de 30 ajuntaments de la comarca del Gironès, de La Selva, el Maresme i el Barcelonès.

 

El ramal de la Via Agusta que passa per la costa, anomenada també Via Marina de la Via Augusta uneix les ciutats de Girona i Barcelona travessant la Costa Brava, la costa del Maresme i el Barcelonès. Aquest nou tram, que deriva de l’actual existent que va de la frontera amb França a Montserrat, surt de Girona, passant per Fornells de la Selva i Riudellots de la Selva i arriba a Caldes de Malavella on es bifurca entre la Via Augusta actual i la Via Marina; de Caldes de Malavella, passa per Vidreres, Lloret de Mar i Blanes a la comarca de La Selva, entra al Maresme per Malgrat, passant per Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou i Montgat, on enllaça amb Badalona i Sant Adrià de Besòs fins arribar a Barcelona, a l’església de Sant Jaume del carrer Ferran.

 

Caminada inaugural de la via

El dissabte 28 d’abril, a les 08:30 h del matí, tindrà lloc la caminada inaugural de la Via Marina del Camí de Sant Jaume. En aquesta activitat es recorrerà un tram del camí, en concret, l’etapa que va de Sant Pol de Mar a Mataró. Tothom qui vulgui participar es pot inscriure fins al 26 d’abril a http://www.camidesantjaume.info/

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure